Romania – Germania

Germania este tara care este tot mai des frecventata anual de 300.000 de persoane. Germania a cunoscut o crestere economica semnificativa in ultima perioada, cu exceptia capitalei, aceasta tara este considerata ca fiind una dintre cele mai avantajoase de a lucra si pentru un business, motiv pentru care cautarea locurilor de munca in aceasta tara este intr-o continua crestere.

Autores suntem o firma de transport persoane la adresa, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Germania, curse regulate cu plecare din Romania. Transportul la destinatie se realizeaza cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxim siguranta si confort.

Alaturi de echipa noastra, puteti ajunge in aceasta locatie cat si in alte zone din Germania la destinatia dorita in deplina siguranta si intr-un timp relativ scurt.

Timpul curselor cu autocarul Romania Germania sau retur pot avea o durata de pana la 1 zi in functie de traficul pana la destinatie sau de conditiile meteo.

Transport de persoane zilnic cu microbuze TUR-RETUR de la adresa la adresa.

Rezervari Online

Transport international de persoane.