Politica de confidențialitate

1. DISPOZIȚII GENERALE

Toate datele cu caracter personal solicitate pe site, sunt colectate pentru gestionarea corespunzătoare a activității companiei SC CORFILS SRL: soluționarea plângerilor și reclamațiilor, asistență telefonică, etc. Datele cu caracter personal nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele enumerate și nu vor fi comunicate unei terțe părți. Încredere Online este total împotrivă SPAM-ului, astfel încât, în nici un caz nu va utiliza datele cu caracter personal pentru trimiterea de comunicări comerciale nesolicitate fără autorizație.

2. INFORMAȚII PENTRU UTILIZATORI

În prezenta Politică de Confidențialitate, UTILIZATORUL este acea persoană sau societate comercială care voluntar se înregistrează prin formularele de pe site-ul https://autores.ro.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal, datele cu caracter personal solicitate sunt doar pentru scopurile care fac parte din activitatea comercială a SC CORFILS SRL.

Datele dumneavoastră personale fac parte dintr-o bază de date computerizată, numită BAZĂ DE DATE, proprietatea SC CORFILS SRL, în scopul de a menține o relație de colaborare cu dumneavoastră și pentru a vă putea trimite informații actualizate despre produsele sau serviciile noastre, menținerea unor standarde înalte în business în orice moment.

SC CORFILS SRL se obligă să păstreze cea mai mare confidențialitate asupra informațiilor datelor cu caracter personal care sunt furnizate și să le utilizeze numai în scopurile indicate. În nici un caz datele cu caracter personal ale UTILIZATORULUI nu vor fi trimise către terțe părți sau utilizate în alte scopuri decât cele indicate mai sus.

UTILIZATORUL poate exercita în orice moment dreptul de acces, rectificare, anulare și de opoziție prin trimiterea unei solicitări la următoarea adresă de mail : contact@autores.ro sau prin apel la: 0727 822 310.

3. INFORMAȚII PENTRU VIZITATORI

În prezenta Politică de Confidențialitate, VIZITATORUL este acea persoană care accesează informațiile în mod liber de pe siteul https://autores.ro, fără a fi necesară o înregistrare prealabilă.

Navigarea pe siteul https://autores.ro poate implică utilizarea de cookie-uri, în cazul în care browser-ul dumneavoastră este setat pentru acest scop. Cookie-urile utilizate de Încredere Online sunt asociate cu toți utilizatorii, și nu furnizează date personale ale utilizatorului/vizitatorului.